keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Taitoa Tallissa

Tänä viikonloppuna meillä on tutkintoon kuuluvaan myyntitapahtuman toteuttamisen näyttöön liittyvä tapahtuma Tampereella Tallipihalla. Luvassa on opiskelijatöiden näyttely, myyntituotteita ja kaikille avoin ilmainen askartelupaja. Multa on tulossa näyttelyyn edellisessä postauksessa esitelty lasinen lampunvarjostin ja myyntiin kierrätyslasikoruja. Olen myyntihommissa lauantaina klo 14 - 17 ja sunnuntaina klo 11 - 14 ja vetämässä askartelupajaa lauantaina klo 11 - 13.30. Tulkaa moikkaamaan :)


Lasikorujen kuvat © Jan Heikkilä

Nämä korut valmistin keräämällä lasipuolen opiskelijoiden lasiroskiksesta jätelasia ja sulattamalla niitä uunissa. Sulatettuihin lasipaloihin hioin urat ja upotin hopeanvärisestä kuparilangasta kiinnityslenkit.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista oli lukea tätä blogia, tuntuu ihan inspiroivalta että myös lahjakkaat ja tarmokkaat ihmiset saattavat kokea samantapaisia ongelmia oman tien ja itsen uudelleenkeksimisen kanssa kuin jotkut me, höm, vähemmällä varustetut 😅 Tosi hyviä pohdintoja asioista, ja kaikki esitellyt käsityöt oli minusta hienoja myös. Ainakin minusta tuntuu että joka päivä josta jää joku pysyvä jälki, edes vaikka pieni piirustus, tuntuu vähän paremmalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi, ilahduin siitä kovasti! Se on rikkaus jo sekin, että on havahtunut pohtimaan omaa tietään ja huomaamaan mahdollisuuksien runsauden :)

      Poista

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.